divendres, 4 de gener del 2013

Selecció Vallès Occidental Sabadell femenina sots 16 (2012)

El passat mes de juny vaig tenir l'oportunitat de compartir un dia amb les jugadores i entrenadors de la Selecció del Valles Occidental - Sabadell sots 16 al torneig disputat al Municipal del Sagnier, estadi on juga el Prat.

El pasado mes de junio tuve la oportunidad de compartir un día con las jugadoras y entrenadores de la Selecció del Vallès Occidental - Sabadell sub 16 en el torneo que se disputó en el Municipal del Sagnier, donde habitualmente juega el Prat.


 Va ser una bona experiència, compartir amb jugadores de gran qualitat i de diferents equips, l'estima pel futbol.

Fue una buena experiencia poder compartir con jugadoras de gran calidad y de diferentes equipos el amor por el fútbol
 Moltes d'elles tenen moltíssima qualitat, és el cas de la jugadora que il·lustra la següent fotografia, Melania Garcia, jugadora en aquells moments del Badia.

Muchas de ellas tienen muchísima calidad, como por ejemplo la jugadora que ilustra la siguiente fotografía, Melania Garcia, jugadora por entonces, del Badía.
 La majoria poden optar aquest any per tornar a la selecció. Només el treball i l'esforç determinarà si han de repetir o no.


La mayoría pueden optar este año a volver a la selección. Solo el trabajo y el esfuerzo determinará si deben repetir o no.
Per últim, una gran fotografia, de les millors que he fet. Nerea Delgado, actualment al Cerdanyola, aturant un penal contra la Selecció Vallès Occidental - Terrassa.

Por último, una gran fotografía, de las mejores que he hecho. Nerea Delgado, actualmente en el Cerdanyola, se para un penalty contra la Selecció Vallès Occidental - Terrassa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada